Lalalala.

Ännu en vecka har gått, eller ja en och en halv om man ska va noga, sen jag började på mitt jobb. Alla e allt bra roliga & störda i huvet men de ska nog gå fint, haha ;D Har jobbat eftermiddag denna veckan så har typ ingen kontakt med omvärlden what so ever men nu är det fredag & då är jag ledig! Så idag har jag och min syrra hälsat på på Killbergs, sen klippte jag mig, sen ut till Nova & sen inom Centan. Blev fruktansvärt dyr runda idag men vafan, jag fick ju unna mig litta när man fick lönen? Ajja blev en del grejor och nu inväntas maten som även har lockat grannarna mitt över hit så de blir ett litet knytkalas i princip! Sen får jag se om jag drar med folk ut idag? Tittar ut just nu och de känns ingen höjdare om jag ska va ärlig=/ Menmen, imorgon blir de garanterat fest iaf, ska på 20års fest, så de ska nog bli kanon! Lagom nära också haha, perfa!
Hade sån sjuk dröm inatt om att jag såg min mammas blider på en vägg i en trappa i Ayia Napa? Fyfan vad ledsen jag blev. Menmen, som tur var var den inte sann & bilderna finns inte i verkligheten, tur är väl det tror jag? Hade dock vatt läskigt om dom funnits!
Iaf, har fått hem min "sojaglass" i förrgår. Och den är så fruktansvärt god! Fast den heter inte sojaglass utan den heter mer exakt Tofuline - Vaniljglass (utan mjölk). Prova! Man tror alltid att sånt där skit är äckligt men den är fanimej jävligt god! Ursäkta alla svordomar! Men den är som sagt god:) Var väl ente så mycke mer idag så puss på er!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback