Julen

Var ett tag sen man skrev, men ja jag kan börja där jag sluta tror jag. Gick ut & åt med töserna i Hbg fredes efter jobbet (: mys. Sedan bar det av till Råå, väldigt trevligt :) Lördes, jobbade jag sedan var jag nog i princip hemma ? Julafton, åkte vi till Hbg & mina kusiner. Var en otroligt lugn julafton med tanke på att hon ena är 4år & den andra är 0 eller 1. Men lära mig dansa balett fick jag haha. Fick min mobil som jag velat ha, harligt. Fick massa annat med men orkar inte rabbla :p Igår, jag gick i pyjamas exakt hela dan, helt otroligt. Men fytusan vad soggig man kände sig, tittade film med min mamma & pappa, da vinci koden, det läskiga var att när den var slut så kolla vi på tven så hanla det precis om det som filmen handlar om ! Creepy. Sedan hoppa jag i duschen & Sofie kom :) Vi typ pratade hela tiden & ja, hahaha, redigt kul åt vissa saker. Som när hon titta på en bild, hon bara: henne känner jag igen ! jag bara: asså det är min mamma ? haha. det var så jävla fult om man hade vatt här då. Vi stanna uppe till typ vid 3 tiden. & vi vaknade med ryck vid halv 1 för det ringde. & guuuud vad sjuk dröm jag hade. Det startade med att jag kollade bilder med någon att man hade tydligen bara massa svarta kläder på sig med guldglitter ? Iaf, sedan var det då dags för min 9:ans skolbal som verkligen inte var som den var. Jag var klädd i en svart klänning med en sån där liten tröja ni vet som bara slutar direkt där den börjar, & konstig frisyr, hade lockat håret med flätor på antten halva håret var nere o resten satt i en knut ? Så sa jag att de av min syrra som gjort den =/ Menmen, alla satt på en typ scen & massa folk som inte gick i min klass då satt där. Helt galet. Men det värsta var att det fanns en gammal gubbe som satt i en ståtlig stol med sånt jätte högt ryggstöd. Alla störde sig på honom, varför vet jag inte. & Han hade en hund under stolen, till slut så sydde någon in honom inuti stolen & la en annan typ "hund" under stolen & gick & slog på den med låtsas svärd ? I slutet av drömmen, ( innan jag vakna ) la gubben i stolen på golvet & hade då vaknat i den & började skära sig ut ur den ? Skit skumt, svårt sen & förklara hur allt såg ut, hade tatt en jävla tid, menmen en snutt av mina totalt galna drömmar som jag har varje natt i princip !


Jullov (:

Har fått övningsköra mycket nu både igår & idag. Igår så körde jag & pappa till Center syd för att jag skulle hanla till mamma, blev ett halsband. & vi hanlade även min mobil som jag ska få på julafton :) Sedan körde jag till & från min tröning.
Jullov nu äntligen, fast fick det typ efter måndagens sista lektion eftersom allt annat blivit inställt. Dom flesta som känner mig vet att jag & dammsugaren & damvippan ente är riktigt vänner, därför är det ytterst sällan jag dammsugar & dammar. Men hyffsad ordning är där faktiskt ? För att få slippa sånt göre idag, så stack jag till skolan för att kolla julkonserten. Vissa låtar var ju toppen andra var botten, tror nog fler håller med mig. Menmen, jag kom hem vid 1 tiden, stått & gjort lite barnarbete, haha nej men har faktiskt strökit. Borde dammsuga & plocka undan på mitt rum, blvit rörigt igen. Får se när jag tar tag i det hela. Eftersom det är avslutning idag borde man dra ut & festa till de, men ska ju jobba så de blir ente något festande för min del, varken idag eller imorron, fast man ska ju ut & äta imorron med töserna så de blir säkert helt gött det med (: 
 Julkänslan hade jag rikitgt i slutet på november & den har totalt försvunnit ur mig, väldigt tråkigt. Jag vill ha snö på julafton ! Annars känns de ente som riktig jul. Då e de liksom bara ja hej, vi käkar julmat kollar Kalle Anka & delar ut julklapparna & käkar gröt sen hem ? Men har man då snö får man den där mysiga känslan som jag VILL HA ! Får väl sätta i gång lite julmusik så man kommer i stämning ?
Det blev inget funderande kring grejjor idag heller, får ta itu med det en dag när jag har något :)

That's why i've apologized so many times before.

Soft vecka på ingång, idag hade man 2 lektioner, fast sen bar det av till sjuklingen Sofie :) fast vi skulle göra arbete, men vi hade kul för de endå :) Hum, åkte med bussen hem vid 4tiden, käkade och så, sen har man vatt & tränat. Såklart tränade min mattelärare också menmen, man ver helt slut efteråt. Sedan ikväll är det dags för Prison Break (: Morrondan blir väl att pysa till skolan ha matte sedan vänta några timmar för att ha samhäll ? trist, fast efter de blir det klippning & jobb. Onsdag ska vi hem till vår lärare Adam & baka pepparkakor (: Haha, helt gulligt. Blir väl att sticka till Center Syd innan på morronen med pappa för att hanla till mamma, ute i sista minuten som vanligt ! Lite irriterande. Blir väl något smycke kan jag tänka mig.

Lussevakan

Lussevaka i tisdes jadå, först var vi på förfest istan hos Becki & Danni :) sedan bar det av till Jägers för de flesta av oss. Hade väldigt trevligt töser ! Men man var ju dock ente pigg dan efter, sov lite mer än 2timmar, så de blev att sova sen när man kom hem från skolan. Så ja idag har jag pluggat lite, & vi slapp matten som tur var. GÖTT ! Håller på med glas nu på bilden, förhoppningsvis blir de ente ännu ett projekt jag lägger av med som jag brukar, när jag tröttnat eller för att det ente vill som jag vill. Fast man är ju kompledig fram till Feberuari från bilden ! Harligt värre ;) Dags för att hanla den sista julklappen, till mamma. Vad tusan ska man köpa ? Får fundera lite. Blir förmodligen en lugn helg, inget bestämt och på lördag ska man ju jobba en stund. Ajja, något får man hitta på :)

Segt men skönt (:

Idag så var vår engelska inställd & man kan då inte bli annat än glad. Så min skoldag började 20 i 12, med ett muntligt prov i historia. Vilket gick väldans bra (: Sedan hade vi håla från vår bild, mycket skönt. Vi typ gick runder som vanligt för att glo på folk,& såklart gjorde jag bort mig lite men det var inget han märkte som tur va haha. De va lite kul faktiskt (: Fick även krängt i mig 1 ½ clementin, skit gott. Sedan pös vi in i Venus o kikade på en rätt tradig film, namnet kommer jag inte ihåg men det handlade typ om personer från ja 1600-talet kanske fast med Robert Gustavsson. Menmen, när man gått ut & insåg att  man hade ännu en lektion klar kommer en underbar röst & säger den är inställd & även inställd imorgon ;D Jag kunde ta en buss tidigare wiie. Då kommer det negativa med det hela, vi ska ha 2timmar matte på tisdag istället & en tisdag till =/ det kan man väl stå ut med om man får sluta tidgare en dag som denna & imorgon ;D Jag kom hem iaf, satte mig här som vanligt, sen käkat & pluggat. Har prov imorron i små företagande, liiiiite tidigt om detta indvalet började för 3 lektioner sedan ? Inget att göra åt, bara plugga. & efter imorgon så kommer helgen, vad jag ska göra vet jag dock inte, men det blir Nightcap i Landskrona på lördag med töserna iaf (: Nu när jag suttit här så länge blir man fan bara deprimerad, borde göra något vettigt ? Ah, får dra mig åt boken strax.

just another day

Börjar med gårdagen, gick i skolan & såhära. Sen var det dags att träna med Sandra. Gillar verkligen tisdagspassen (: Kom hem sedan, kollade Ugly Betty. Det är igentligen skit fjånigt men hade inget anant för mig så kunde lika bra titta på det. Sen så ja idag, så har vi vatt på Dunkers i Hbg. Fina bilder & sånt, men man får fan ryck på vår bildlärare. Hon är så stissig & stressad alltid, & hon säger alltid : okej.. Man får liksom utbrott så man kan ente ens kolla henne i ögonen för hon har en sådan jobbig blick. Grymt irriterande & så vill hon disskutera allt, hon är redigt knäpp. Sen var det meningen att vi skulle till Malmö efter. Men med tanke på att vi hade vatt tillbaka i Landskrona kvart i 5 hade jag inte varit hemma förräns halv 6-6 =/ Mindre roligt, därför sket jag i det, sen har jag även prov imorron & på fredag. Så jag får väl snart slita mig från datan & borra in ögonen i böckerna.jag & sandra, när vi var i Bulagrien (:


Första ..

Såå, nu har även jag skaffat mig en blogg som ni kan se, efter mycket strul & lite anfall. & vissa trivdes ju med att man är lite yr av sig & glömde en liten detalj vilket gav en massa garv (: Menmen, skolan idag var piss. Vi hade en lektion, sen var den andra inställd & den tredje blev inställd pga att hon var sen & det va ente lönt att sätta igång en film då. Så ja, man hade kunnat vara hemma efter 10 egentligen ! Efter skolan kom man hem, sov en stund käkade sen dags för träning. skönt. Just nu är tven inställd på prison break som jag måste följa, fast det har börjat bli segt för dom kommer ingen vart.