i hate that i don't hate you, not even a little, not even at all

blir trött på när datorer hänger sig! hade skrevit en massa men orkar ente dra upp allt igen, anyway, gisses 19-årsdag imorgon!!! SKA VI ÄGGA HENNE ELLOR!?;D

jakten är över

jakten på balklänning avslutades idag när jag hittade min kära i hbg. den är pangsad men tjejen skulle bestämma sig imorron & jag hoppas hon inte vill ha den för då slipper vi vänta i 2-3månader på att den ska komma tillbaka efter att vi beställt den. menmen imorron vet vi iaf! sen blev de en lite halv baguette på graffiti sen åkte vi hem & jaghar fått träna, duktigt jobbigt men jag har överlevt! iaf, känns som det är mycket som ska fixas inom det snaraste mena llt går & skjuta på känns det som? & det lär väl även bli så. ajja nu ska jag återgå till csi ny på tven! tjing.

skönt

gårdagen bjöd på en tripp till malmö med mamma för att börja jakten på balklänningar! vi gick & vi gick, typ runt hela malmö & jag fann typ 1 jag kan tänka mig.. känns ju bra detta. hrm. pricken över i:et var ju att de storma som fasen & började små regna när vi vara klara på klänningjakten. sen var vi tvugna att gå inom h&m. där fastna såklart mamma med en tjej från Nivea som var hur trevlig som helst, jag hann gå cirka 6-8ggr fram & tillbaka & fundera om jag skulle hinna prova kläder eller inte? ajja, till slut kom vi där ifrån & väl hemma så fick hon & jag beställt lite mat från danny's(: najsnajs. senare dök gustav upp & efter lite csi så pös vi in för att hyra film, blev the fallen & wild hogs! rekomenderar inte the fallen, verka inte rolig så vi satte igång den andra, sen när den va klar körde jag & hämtade min syster i lödde. & väl hemma bestämde vi oss för att verkligen se den andra, men ja som sagt vi somnade & jag vaknade halv 5 av att tven & dvdn var igång. sen idag så har man fått ta sig utanför huset vilket man helst inte vill i denna stormen! jag var på jobbet & jag trodde faktiskt inte där skulle komma så många kunder som det gjorde idag, tur vissa vågar sig ut! (: hum, hemkommen, lite mellis sen la jag mig i sängen för o glo tv & nanna lite. väldigt skönt. & nu har jag suttit vid matbordet väldigt länge & vi har haft en massa snack om allt från begravning till barndom. väldigt skönt eller vad jag ska säga? iaf, blir lugn kväll även idag, är pank som en krykråtta, men nästa fredag (GISSES FÖDELSEDAG) då jävlar blir de utgång;D ! får se om sosso masar sig ut hit imorron, vad tror vi?:p

kissäs


blir så trött!

inte nog med att skoldagen har soggat ner en rejält men vädret & pluggandet för islamsprovet imorron har dratt ner min lust. jag e så trött så har lust & skita i allting, just när jag hade fått upp mitt engagemang till saker. åh! ente fick man tränat heller, skolfan!!!!¤"¤#%&#det är svårt att hålla den där balansen mellan att vara lite barnslig & vuxen tycker jag.
när man väl agerar vuxet så känner man sig nöjd så sätt, man tror man kommit över sin barnsliga sida. men sen finns det ibland en liten irriterande sidan inom sig som bara vill vara barnslig för att det är så man verkligen är, vill, eller känner. trots du kanske har gjort "rätt" & agerat vuxet mot någon så känns det endå inte "rätt" för dig själv men man gör det för att det ska bli så bra som möjligt, vad ska jag säga man offrar sina egna känslor för någon annans lycka? men sen kan de ju också vara så att när man agerat barnsligt känns det "rätt", men det kan endå kännas dåligt för en själv, även om man agerat så som man verkligen känner. & självfallet kan man agera barnsligt & ångra sig att man inte agerade vuxet, fast det är nog inte många som säger erkänner att dom agerade barnsligt, (det är ju så svårt att medge att man har/gjort fel i dagens samhälle)

har läst denna texten alldeles för många gånger nu så börjar bli lite snurrig, men jag försökte iaf förklara något som vi alla upplever varje dag & i NÄSTAN varje samtal med någon. eller?

önska & tveksamheter.

läste pauline blogg nu innan & hon hade gjort ett test, om du var en bra flickvän eller va det hette. iaf, så fick pauline högsta betyg vilket jag också fick till min stora förundran. ibland undrar man? iaf, väl inne på vecko revyn där testet fanns snubbla jag över en tjej som hette tove & som bodde i new york. självklart var jag tvungen & snoka lite & nu önskar man faktiskt att man va där. hade varit helt förbannat grymt! typ jobbat som au pair & läst engelska & tänk, shoppa på manhattan !!! ;O jisses. trots att man kan drömma kommer verkligheten oftas ikapp mig efter någon minut som inte låter mig njuta ett dugg utan istället trycka ner mig så långt ner i mina skor som möjligt & ställer frågorna såsom: hur ska du ha råd att bo & plugga där? kommer du kunna ta hand om barn? kommer du ens klara engelskan i skolan där? (man måste ju läsa även om man jobbar som au pair). ja, så nu känns det som man är på ruta ett igen! vad ska jag göra med mitt liv? ska jag plugga, jobba, resa? jag vill ju resa men de kommer inte inträffa såvitt jag inte jobbar först något år. kommer jag då hitta jobb? plugga, kommer jag orka det direkt till hösten? kommer jag ha råd med studielånen? frågorna är många & jag har fortfarande inte svar på ett dyft. känns väldigt pressande, & det lär ju inte bli bättre känns det som.

iaf. dagen har tillbringats i SKOLAN, faktiskt förvånansvärt många timmar haha. började klockan 8 som vanligt på tisdagar, fast idag fick man ju skjuts av nina, & det tackar vi mycket för, 20minuter extra fick jag sova;D ih. iaf, jag & sosso gjorde klart öhm vad ska jag säga, typ hur vi ska filma? nu är det bara bildmanuset som vi ska ÖSA med, annars får vi en ig-varning efter sportlovet & det tänker jag inte ta. aldrig att jag vill ha en ig-varning, nej! eld i baken & full i farten! projektarbetet tillbringade vi lite grann tid med också, hälften av papprena har vi typ fått in, & på fredag ska alla vara inne & vi ska äntligen börja ösa över all rolig information till en dator! wooo. inte en dag för tidigt kan jag ju säga! svenskan var dryg, vi gick till lärarummet efter ett tag där vi satt & väntade på siv. david & nicklas som ständigt är på högsockernivå eller vad jag ska säga smittade ner mig totalt & jag satt & garvade & drog lika torra skämt som dom! iaf, siv kom efter många om & men & putta in oss i uranus där vi skulle kolla på extra material på dogville medans hon hade betygsnack med var & en av oss. det slutade med jag somnade & blev väckt med en penna i munnen av johan! sen pallra jag mig till siv & jag kan nog inte bli särsklit gladare, ett mvg i kulturhistoria! wiie. dock krävdes ju inte alltför stor ansträning till detta, men fint ser det ut i betygen iaf! väl hemkommen satte jag mig ner i köket för att jobba med islam (prov på torsdag) & jag gjorde faktiskt en del frågor, ganska chockad av mig själv, funderar på & göra klart alla ikväll så det bara är att plugga på dom imorgon!
wish me good luck! <3

för mycket!

fredagen tillbringade jag några timmar med gustav:) sen blev de att man fick lurat in syrran in på videomix för att få min kära glass! :p mumma! & igår, ja vad ska man säga? vi var helt på g för utgång! & de blev lite förfestande här och sen bar det av till hbg. där de blev de steakhouse & crom. & idag, ja.. vi kan ju säga som så att vi alla fick nog för mycket & idag e jag alldeles för pank. mindre rolig syn & kolla sitt konto dagen efter haha! usch, men roligt var det iaf. får väl bjuda på några söta bilder på oss också! ;)


i'll do anything for you

ibland känner man bara för o räcka fingret åt folk, så har det kännts idag. man kom till skolan, nej inte hade vi nutida konst, nejnej! hem med dig eller sitt o vänta i 2timmar på nästa lektion .. åkte hem & in igen. sen somna jag en stund o vatt ute o gått o bara glott klädessidor o drömt att pengarna skulle trilla in i mina fickor så jag fick hanla alla min älsklingar jag hittat! men just nu känner jag för samma sak igen .. räcka finger!


yeahy

Manuset e klaaaaaaaaart, yeahiy! bara fete bildmanuset kvar men nu jälva måste vi ösa! & idag skrev vi typ 2-3sidor? nice. hum, bråk på svenskan, som var otroligt roligt. och jag vill dra någonstans? om så bara en weekend? GE MIG! & ge mig en klassresa! blir de träning idag ellor? hope so;D

Someday I'll wish upon a star,
Wake up where the clouds are far behind me
Where trouble melts like lemon drops
High above the chimney top that's where you'll find me
Oh, Somewhere over the rainbow way up high
And the dream that you dare to, why, oh why can't I? I hiii ?

bra & dåligt

den sista tiden har jag inte haft någon ork till någonting, varken i skolan eller övrigt. inte kännst sådär vidare bra med något. men nu, måste jag ta tag i allt som finns att göra. måste skärpa mig i skolan. de blir ju dock inte bättre av att vi blev komplediga från bilden i hela januari för en del av oss arbetat efter skoltid med våra tavlor som vi hade på utställning. vilket endå resultera dåligt i mina ögon för mig själv, hann göra en tavla. skandal. menmen, nu e de projektarbetet, rörlig bild som är mest akut med. måste få ordning på skiten & jobba ikapp allt vi slöat med. iaf, idag så har jag lurat till mig en ny tröja, eller ljugit rättare sagt till ett buktiskbiträde, usch va hemskt. men känns inte så kul & handla en tröja so går i sönder första gången du använder den, trots de var mitt fel & jag inte vet hur jag lyckades kännde jag mig ledsen över situationen & eftersom tröjan var väldigt fin ville jag såklart ha den hel, så jag lyckades med en lite sådär ledsen min & en mening som denna ungefär: hej, jag skulle vilja byta denna tröjan för när jag hade klippt av lappen o tatt på mig tröjan så upptäckte min mamma ett jätte stort hål i den. - oj, du har inte går emot något o råkat göra hål? - nej, jag de va första gången jag skulle använda den .. & ja som ni nu ser var tjejen gudmoligt snäll tog tillbaka min förstörda tröja & gav mig en ny. fast jag tror hon egentligen inte ville & såg min lögn rakt igenom, men man kan ju inte anklaga kunder för att ljuga, som det är i affärsbranschen.. kunden har ALLTID rätt, även om den har fel så har kunden rätt.


iaf, fredagen bjöd på filmtittande hemma hos mig med sandra som sällskap. fimen vi hyrde råka vara dödtrist & vi stängde av innan vi sett halva, vilket vi kanske inte skulle gjort för nu har jag hört den skulle va skitbra? suck.. iaf, lördagen jobbade jag, senare vid halv 9 kom sandra hit vi fixade till oss drack sådära lagom & drog gammla historier om galenskaper & tittade på gammla bilder på min dator. kvällen blev väldigt rolig, bjöd på kommentarer som: Visste du att Per har flyttat? VA, har Pära flyttat? & en del klantande som att säga till någon att personen mittöver e skittråkig som visar sig vara person brevid digs kompis.. & min imitation av helens näsa, vilket jag inte kunde släppa på hela kvällen! min syster kom också & där satt jag som en fågelholk. menmen, kvällen var trevlig & tackar alla inblandade. söndagen blev sogg, fast först drog jag med mig sandra till center syd då hel världen var emot mig eller oss. Mq hade stängt pga att en lampa hade börjat brinna, mcdonalds serverade inte Mcflurry, ica maxi tog inte kort i korv/glasskiosken, dörren vi skulle gå ut igenom gick inte. efter detta besökte vi zoo ab för att byta ett koppel, & sen hälsade vi på gisse på haraldnyborg. efter de blev de lite lilla jönssonligan, hitta nemo & en liten vandring i vår lilla håla. iaf, nu är denna helgen över & snart inträffar nästa, vilket jag längtar efter, för just denna veckan kommer gustav ner, för att bosätta sig i sisådär ett halvår :)


resterande bilder orkar jag inte lägga upp för det segar satan, sorry!