and i wasn't all the things i tried to make believe, i was ..

tycker tiden rusar hyffsat fort fram men endå sakta, redan torsdag & jag har fått rätt ut ganska många saker idag känns de som:) slutade vi 20 över 2, körde halv 3, efter de åkte jag till stationen skaffa t+, sen åkte jag hem, köpte refill & hämta ut mina tågbiljetter & nu e jag hemma. sitter här o segar för jag orkar ente plugga=/ måste verkligen skärpa mig, började med min läxa 1igår kväll.. =/ men jag lyckades masa mig upp imorse som tur var, & bussen var typ en kvart & 218 kom nog ente alls:S skumt. menmen, hum, annars blir de väl plugg idag som sagt, lite soggande & kanske köra lite med pappa om han kan & vill. menmen nu väntar bara min kära mage på maaaud, så dom andra får ösa hem (: tjing!


gustav,



Happyness

27/8-07
du & jag
image135

Rhodos, Malmöfestival & helg

som sagt hem kom vi hela & välbehållna. har ju ett antal bilder, som jag aldrig kommer palla lägga upp, så sorry(: tisdagen blev de att jag drog med till Malmö för att se Timbuktu! nice, nice:) onsdagen blev också Malmöfestivalen, men den bjöd på mera regn vilket var piss. höjdpunkten på den kvällen var väl mange & petter & neverstore. menmen, ente mycke att göra åt. blöta som katter var vi iaf när vi gick där ifrån, likadant förra året också? men tur var man ente där då (: hum, torsdagen blev första dagen i skolan som 3a, vi e äldst nu. skit tråkigt=/ men man får göra de bästa utav den tiden som e kvar(: fredagen var man ju total ledig för att indvalet startade ente förräns idag & vi har bara en lektion på fredagar, så de blev lite sovmorron sen skulle man ner om Malmö igen för att hanla en tröja, blev även en billig klänning:) ente fel, ente fel! senare på eftermiddan kom Gustav(: vi har typ tatt de lugnt hela helgen, jobbade dock i lördags, men de kan ju kvitta. senare blev de att vi skulle beställa mat, & ente då kunde de bli rätt, vi fick alla fel mat pga av att vi hade en gammal lapp/broschyr om vad där fanns! jahapp, satt vi där så snyggt.. så sandra & maria fick åka in, & ente fick vi pengarna tillbaka så de ble att vi fick köpa pizza & hamburgartallrik... ett antal kronor i sjön, men jag tror vi överlever på de misstaget, & vi lär icke gör om de! (: dock ente bara vårt fel, dom kunde ju upprepat vad vi beställde? ajja nog om klagomål på kinamaten. blev sen filmtittande & på söndag pös vi till Väla, men kunde ente hitta något. sen blev de bara soggande & imorse var det dags att återvända till skolan=/ dock i bil & ente i buss, gött:) tack. hade psykologi i 2timmar, liite segt men sen skulle vi ha bild, blev att vi skulle skriva lite om vad vi vill göra & såhära. sen käka vi & jag & sosso stack till hbg. hittade väl egentligen stövlar & en klänning, men stövlarna var lite väl dyra & fanns ente heller i ens storlek, & klänningen orka jag ente lägga pengar på även om den var fin, haha. aja får ut någon annanstans o kika. puss sålänge.

you're really my sweetest down fall,

Rantoboko - Where ever i lay my head <3


147992-131
Tack brudar, Pära, Sofie & michelle saknas dock.

Brölloppet

ja, då var man hemma i sverige igen efter en vecka på rhodos med 12andra brudar. har varit helt nice! men jag ska först lägga upp lite bilder på brölloppet & bilder från rhodos kommer i nästa inlägg. så njut av dessa fina bilder sålänge (:


hon gick in mot altaret ..

dom båda svarade ja & helbild med brudtärnor & bestman togs för att föreviga denna underbara dag.

kärleksfulla blickar utbytades mellan dem.

här kommer den första kyssen i häst&vagnen som skulle ta dom vidare.

ännu fler fina blickar utbytades mellan de nygifta paret.

kan man se lyckligare ut?

de  lämnade kyrkan & vi hoppas de lever lyckliga i alla sina dagar! :)
the end ..

hejdå sverige!

jag vet att jag skulle lägga upp bilder på bröllopet men tyvärr så får dom vänta liiiite längre till. för just nu har jag ca 4timmar & sova & känner nog att jag behöver dom efter mitt lilla drickande med mina föräldrar som aldrig skulle tatt slut annars. ajja, nu ska jag bege mig, kommer massvis med bilder sen i guess! puss!

jag kommer vara kvar,

den skånska sommareeen,

nu har solen vänt oss ryggen! molnen trängs där uppe & de blir inget solande. trist menmen. päronen kommer väl snart hem efter sin lilla tripp till polen. så man kanske skulle göra sig klar? men asch, skönt o bara sitta här & sogga litta faktiskt:) ente många dagar i sommar man gjort de! får väl börja packa lite sen idag kan jag tänka, & hanla allt onödigt som man ska packa ner men som man endå aldrig kommer använda.. sounds great! hum, strök igår & såklart ska man brännmärka sig, aj! förhoppningsvis går de märket bort :) menmen, ente mycke mer för idag, mer än att de e freeeeedag ;D harligt. & imorgon ska man på bröllop, mitt första någonsin & jag känner mig ente alls inställd på detta? kanske för jag ente va säker på att vi va bjudna eller att jag fick reda på de för typ en vecka sen? menmen, fast nu kanske man blir lite mer. tänk endå, dom ska lova varandra att dom ska hålla ihop livet ut? de e liksom bara ett stort fett ja, jag vet ente vad jag ska sätta in för ord, men ja, sjukt men samtidigt underbart. ah, får väl se om man släpper några tårar haha. kommer väl upp bilder sen kan jag tänka så håll ut :) ciao

slagsmål ?

ja, de e ju så man ser ut.. som om man varit med i ett slagsmål! nu skiter jag i att jag svär  men mer än 18myggbett e faan ente de mysigaste & 4 av dom har just precis satt sig i mitt ANSIKTE ! precis under ögat som de gjorde när jag var liten & de har ju svullnat till sig så.. Är man nya Quasimodo? RÖV! nej, nog med svärandet. har vatt lite duktig redan idag trots dagen ente redigt börjat. har tömt tvättmaskinen, startat en ny, diskat, tömt diskmaskinen & mer arbete har att väntas i eftermiddag, ja då ska man dammsuga hela källaren & stryka. & just de har städat toaletten också! nej nog om jobb så här tidigt, ska väl ut & lägga mig i solen, men just nu vill man på sätt & vis ente för man ente har någon pool eller någon att dra till stranden med & svalka sig=/ får väl hålla mig till en flaska vatten eller duschen. åter till lite tjatande, 3 dagar kvar till rhodos, ah. kan knappt fatta att tiden har gått så fort & vi boka den 4december? tiden flyger iväg som aldrig förr! usch hade en läskig dröm också inatt eller imorse, så vakna nästan av att jag börja gråta, men som tur var var den ente sann! för då hade man ju grävt sin egen grav! ajja, ut i solen med oss blekfisar, get som colour ;)

leva livet, kom så ska vi leva, livet, livet

usch myggor e bland det värsta! hade 3st på mitt rum när jag skulle sova & kunde ente lägga mig i vetskap att de skulle suga ut allt mitt blod & lämna kvar stora områden som kommer klia som bara den! nej blev att man stod i sängen o gick runt i rummet för att ta dö på dom små irriterande insekterna, fast en överlevde, men han tog faktiskt ente mitt blod inatt som tur var (: .morgonen börja bra iaf, solen skiner, man gick upp o käka, hängde tvätt & så ska man till ica, ente fasiken har vattenmelonen kommit=/ ble ett paket mariekex så får väl sticka upp där sen igen! störigt. men just nu sitter jag bara o lyssnar på gyllene tider & vad passar bättre än dom en varm sommardag som denna? underbart. & nu reser vi om 6dagar, så idag om en vecka ligger vi på stranden & göttar oss ;D nej nu ska jag se om jag kan ta hand om hemmet för en stund, för sen blir de att dra in till cement & sola & bada (: tjing!

av de 2sakerna samtidigt bler de alltid en tredje som leder till en fjärde.


Barsebäckstrand

om en vecka tar vi en drink..

på detta hotellet ;)

sol, vind & vatten

äntligen har solen hittat ut ur regnmolnen! fantastiskt! solen sken igår så de ble att man först stack till Väla med syrran, lura på mig själv en tröja & en hängslekjol. sen var de hem & ligga o löka i solen (: senare, kom nina, sandra & gisse ble lite mys på altanen med bara massa snack :) idag bar de av till stranden, FÖRSTA DAGEN PÅ STRANDEN I ÅR & FÖRSTA DOPPET, hemskt, i augusti? sanslöst, förr tog man ju dopp i maj! =/ lite trist men nu har den kommit så förhoppningsvis e den kvar när vi kommer hem från rhodos, åker om exakt en vecka ;) då jävlar! menmen, kom hem vid 4 draget o har ente gjort många handtag sen dess, men nu ska jag försöka öka takten på att göra vettigare saker iaf (: pusshej