Att vara glad

Helgen var lugn, spenderade tid på Väla med Sape & Nina där jag fann lite mer grejjer till balen. Senare på kvällen så bjöd fredagen på film med Sape o Jacob. Leo filmen var bra men konstigt slut, Förtrollad hade bara en enda bra egenskap som gjorde den orginell vilket var att den först va teckand sen verklig. Resten var bara snott från andra filmer såsom, Snövit & Törnrosa bland annat. Inget jag rekomenderar, somnade till och med. Lördagen gick jag o mamma till stan sen hem igen. Såg även damlaget spela men inget gick vägen för dom så vi gick vid 0-7. På kvällen bar det av ut i en av dem små byhålorna där vi stannade tills halv1. Skönt o komma hem sen. Tråkigt nog har jag blivit smittad av dem femhundramiljoner männiksor som e förkylda o har ont i halsen, ahh! Jag orkar ente. Ska ha muntliga nationella i svenska b på tisdag & jag har inte skrivit något tal ännu! Det känns inte bra alls! Fan. Menmen imorron åker två kära vänner till Ayia Napa, grisigt och min syster e fortfarande iväg men hon har inte skaffat sig brännan som gör mig avundsjuk ÄN. Tur e väl det. Nej nu ska jag nog vila mig o sedan försöka börja på tal & hoppa i solariet!
tata fo now.


Varför försöker jag lura mig själv?
Alltid är det något som ska sabba ens dag, alltid, VARFÖR!?
Kan man inte stänga av sina känslor en lång tid så man glömmer allt?

Jag gjorde upp en eld för dig & nu brinner hela skogen

Fy vilket fint väder de har vatt idag, grymt varmt! Riktigt najs! Dagen började med att jag vakna tidigare än vad jag skulle men gick upp gjorde mig klar & sen dammsuga jag faktiskt, tro det eller ej! dock var de några veckor sen sist så de behövdes, och kändes ju skönare när man gjorde de för sin egen skull än när ens päron tjatar på en! Gick ut i det fina vädret och åkte till skolan där jag hade ca 45minuters lektion där vi mest prata om annat. Tåget tog mig sen till Hbg för att invänta mamma så vi kunde lägga upp min balklänning. Efter mycket ringade till varandra sa mamma, hon har stängt idag! Jävla mög skit! Så jag satt i Hbg helt ensam inga pengar hade jag för glömt korten hemma så kunde ente handla ett sketet tuggummi ens förräns hon kom. Så efter någon timme på en bänk kom hon & jag fick handlat mig min älskade kjol och ny foundation. De bar av mot Väla men blev inte mycket klokare på glas och servis=/ Menmen, hemma är jag och kunde ju inte motså att prova min kjol så sitter faktiskt i den nu haha! Usch är på helt festhumör så de ente e klokt! Vill bar ut o festa nuuuuuuuuu ikväll! Ah, blir galen! Men får istället nöja mig med att invänta Brothers and sister på tven sen blir de napptime, nationella i Svenska B imorron ju! Wish me luck!


Kisses!

kommentarer ..

Någon 1:  Asså .. vad gör ni här!? Är ni ens bjudna!!
Svar: Ehh.. (med bitchblick och lite "ehe" i ögonen gick dem iväg)

Någon 2: Asså ni två e söta. Du e söt & du e söt. (dessa två gick i samma klass, och är bra kompisar varav han redan har flickvän) Ni hade vatt söta tillsammans!
Svar: Ehh .. Okej? (tittar chockerande på varandra och skrattar)

Känndes lite fel när man kom dit kl 9, helt nykter, var ALLA as kalas. Tror inte man ska satsa på att gå på en fest där de har varit tjejmiddag innan och förvänta sig att man kan ta de lugnt med drickandet. NEJ, börja i tid allihopa, annars får du helt enkelt halsa! Och ha blickar som visar, drick, ös, halsa m.m. 
Och dessa kommentarerna slog ut varandra, helt sjukt, men de var väldigt roligt måste jag säga trots man inte var packad som alla andra!

Dagens

Förlåt Sandra att jag snodde den från dig! (:


DAGENS KLÄDSEL: Blå jeans, beiga Kawasaki, vitt boxarlinne & marinblå hoodtröja.
DAGENS SMINK: Mascara.
DAGENS FRISYR: Plattat hår uppsatt i totte.
DAGENS LÅT: Seal - Amazing.
DAGENS PLANER: Lämna syster på tåget till Kastrup.
DAGENS SAKNAD: Värme.
DAGENS KÖP: Naturgodis?
DAGENS HUMÖR: Trött & sleten.
DAGENS VILL HA: Studentklänning.


Snart ..

.. ja snart tar vi studenten! Jag kan själv inte fatta det! Tiden har gått som på räls sen 6:an och aldrig trodde jag att man skulle bli sähär gammal & gå ut skolan. Jo klart man visste man skulle gå ut den någon gång men de skulle ju ta ca 1000år. Men nu är vi snart där, ca 50dagar kvar att vistas i skolan. Helt galet. Och galet är ju att vi fick våra studentmössor igår, min var helt felfri som tur var, har hört andras som blivit helt upp mot väggarna. + på gårdagen var även Mjölktävlingen. Reglerna var att först dricka upp 4liter mjölk snabbast. Fast vet inte om jag ska kalla de +, alla spydde men såklart var där ju en som vann och fallet var självklart, en stor fet kartong mjölk fick han;D Trevlig årsförbrukning kan man ju säga. Gårdagen blev även till för att plugga till Kristendomen som vi hade prov på idag. De gick käpp rätt åt helvete, aldrig vatt med om dess like. Usch, och jag som vill ha mvg =/ Känns mindre bra. Nu sitter jag i alla fall här och funderar om jag ska gå till stan, hum börjar bli grått. Tveksamt detta! Ikväll åker även min syster iväg i 6veckor till Asien; Thailand, Vietnam, Kambodja, Malaysia & Filipinerna.. Kan ju inte annat än avundas, men min dag den kommer också då jag ska resa någonstans? Blir väl Ven, det enda man har råd till känns det som! Slutligen så ska jag bege mig mot stan förhoppningsvis nu!


Love,


i'm beggin', beggin' you

Måndag igen. Helgen bjöd på bl.a en utgång i Malmö nämligen på Slagt! Hade väldigt kul, tackar för ni drog med mig till slut. Men fyfan vad trött man varit sen men det får man ta (: Idag blev jag & Sosso klara med vårt processbeskrivning/rapport om projektarbetet & nu har jag även fixat lite med min loggbok. Hum fick även hem ett par skor till balen som sandra fixa till mig. Så nu är det bestämt ska lämna tillbaka dom första, höga & billiga skorna. Blir dessa som togs hem idag(: Men fyfasen vad man måste sola:O Man är ju lika vit som mumintrollen! Sjukligt, så idag efter intensiven ska jag bege mig in i solariet i hopp om en liten brun nyans på min bleka kropp!
Idag har vi även spelat upp vår konflikt på Arbetsmiljö & Säkerhets lektionen. Det var vår examination i det området. & gissa om vi fick mvg ;D Nöjd! Charlotte är väldigt lurig tycker jag vet inte om jag ligger på g eller mvg, känns inte bra så hoppas på samtal snart, för jag vill bannemig ha mvg! Skulle suttit fint i mina papper! Menmen, fick iaf skjuts hem av Frida idag, skönt & slippa gå hem från tåget(: Tackar jag för. Anyways, nu måste man börja på religionen, prov i kristendomen på torsdag! & jag ska även hinna träffa min pappas kusin från Australien imorron som kommer hit på besök, plugga religion. Onsdag likaså + träning. Torsdag får jag åka o lämna mina skor & säga hejdå till min syster som sticker till Asien i 6veckor=/ Men har jag överlevt 9månader förrut ska detta inte vara några problem! Ännu ett väldigt intressant inlägg. På återseende med något roligare att informera om!

Mjölktävling är väl imorron Allvar & Justus nissar?

döööööd

japp, överskriften talar om vad som hände med min stackars tv i måndes tror jag det var! den bara poff, så va bilden kass & ja, fanns inte mycke mer o göra än att skrota den. den har ju trots allt haft min pappas farrfar som ägare en gång i tiden! och idag fick jag en "ny" tv. nämligen typ cirka ett år äldre än den jag hade. med ingen skart anslutning haha. men en fiffig sak är att jag kan stoppa in fjärren i tven! ;D lite lyx & finess e där i den söte gråe som lär vara min vän ett tag framöver;)
på tal om mer död tror jag jag går & begraver mig i förtid! sjukt mycke & göra o känner inte att jag kommer hinna med någonting. men idag har jag filat på mina åsikter kring projektet & även gjort danska. nu är min rygg fruktansvärt trött & foten har ännu inte gått över=/ vad ska man göraaaa?
iaf, rögle vann ikväll över Mora? & går upp i elitserien, pappa kom hem glad som fan i hågen och ser alla repriser förtillfället på tven haha, lite små roligt men vad gör man inte för laget man älskar? ;p
iaf, så kom våra studentmössor idag! men ente fan får vi dom förräns nästa onsdag! bajslotta! menmen, info om balen har även kommit & vi var ju tvugna o bete oss ordentligt & INGEN ALKOHOL MEDTAGES! haha, asså ja. vad ska man säga? HELL NO H2O :D & inga korta "horklänningar" får bäras töser & för killar gäller frack eller smoking. sen kom vi ju till det dära med att ta med någon utifrån skolan.. "De e dom vi minst litar på, & du ska ha med dig en 30-åring?" & vidare flöt de på ur Pers mun om hur allt skulle vara & inte fick vara & man kunde inte annat än att skratta! sjukt övertrött var både jag, sofie, jaana & louise. som övade innan lektionen på vår konflikt vi ska spela upp på måndag, de var som att spela in en film. vi bara skratta hela tiden & fick inte till de en endaste gång helt ordentligt UTAN skratt. efter detta gick det bara utför, jag & sosso gick o flamsa & drog repliker från disneyfilmer & ja som sagt på religionen satt vi också bara & skratta! usch nu e jag helt slut, återkommer emd något roligare, seriösare eller intressantare inlägg en annan dag när jag orkar! puss på er sålänge!

it's been a long time coming,

var ett tag sen man skrev. under denna långa tid har de hänt en hel del o ingenting alls, min farmors bror har gått bort, vi har bokat resa till Australien i vinter, jag har varit i Tyskland, varit i Ullared + att man har skaffat sig sin första böter för några veckor sedan m.m. sakerna som händer just nu är ganska många, projektarbetet ska bli klart näst-nästa tisdag! sjukt. men vi fick den tryckt igår, dock besvikna av att den var väldigt röööööd. hum, får se om vi kan lösa detta. men iaf så är det än sålänge 17/23 som vill ha vår bok! ;D lite bra är ju de faktiskt! sen har vi en redovisning i arbetsmiljö & säkerhet - en konfilkt. svenskan ska man välja ut ämne o bild till nationellaprov. estetiskverksamhet borde dekoren snart bli klar efter allt vårt slappande. religionsprov i kristendomen om någon vecka och vi måste även filma myyyyycke mera så ja.. skolan är ju kul för tillfället. trots allt detta känner jag mig ente så hyperstressad som jag annars känner mig, kanske för jag slutat med o skriva upp allting? iaf, projektarbetet är min största oro nu iaf. resten får klämmas ihop på något sätt.

idag tänkte jag ja! jag ska dra ner till min frisör för o fixa en klipptid & även disskutera balfrisyr/kolla i kataloger. jag kom in, såg en lapp att priserna har höjts, Helen var inte där & jag fick sitta själv & stressa igenom katalogerna i oron av att kanske få böter (trots de va gratis parkering) iaf. sen kom man hem suttit o luskat lite med klassboken så imorron får vi väl dra oss ner till tryckeriet igen & hoppas deras dumma maskin inte gör den röd än en gång! annars har inte mycket skapande hänt från min sida faktiskt, dagen började bra o sjönk med tiden. menmen imorron så blev jag tydligen ledig från danskan, underbart. men vad ska man göra? får nog åka till tryckeriet iaf, borde åka till Hbg för o köpa en balväska, o jag borde plugga kanske inför högskoleprovet som inträffar på lördag? ah, kommer inte ble mycke gjort. men jag hoppas det är fint väder så man kan traska in en vända till stan! puss sålänge nu orkar jag inte mer!