ååååååh!!!

dessa 2dagar har varit helt cp! för de första var det ASVARMT igår morse, & hörde både mamma & pappa springa i trappan 5 på morgonen.
såklart ställde jag min klocka på 6.15. vaknade & insåg att jag bara behövde sova en liten stund, den lilla stunden blev 6.46. då jag rusar upp sätter mig vid köksbordet o börjar kränga snabbt, & börjar tänka.. men börjar jag ente 10.25? snabbt nerför trapporna in o kolla schemat, JOVISST! så jag gick upp käka färdigt & gick o la mig igen... sen ringde sosso kl8, var e du? jag e i skolan! jag: men sosso vi börjar ente förräns 10.25, gå hem & lägg dig, vi ses sen! haha.
& idag såklart kl5 på morronen då ringer pappas alarm & han kan ente stänga av den för han e på toaletten, så ligger man i sin säng & har bara lust & skrika arg som en ättika; FÖR HELVETE STÄNG AV MOBILHELVETE! men "tur" så höll jag mig. sen kom man till skolan hade bild, & nog visst när man har en av sina favorit shorter på sig, så kommer man in på toa& ser rött vid revbenen & sen på armen, OLJEFÄRG, RÖD JÄVLA OLJEFÄRG! fan, jag som älskar den shortan & nu lär den aldrig bli ren :'( jag är faktiskt lessen! så nu blir de fanimej en gammal shorta att ha på sig när man målar!!! & sen körde jag med göran väl tillbaka käkade snabbt i matan. sne går man till en lektion man lia bra kunde vatt hemma ifrån? men nej, bussen hade redan gått så man fick endå vänta tills man sluta för då gick nästa buss.. så de blev att man låg & sov istället för att glo film! & det var skönt! men nu inväntar jag bara sandie som ska ösa i sig mat tycker jag:) imorgon är det torsdag & det innebär att 2nya affärer i Landskrona ska öppna, Håkansson's & Gina Tricot, men jag ska faktiskt ente vara så nördig & stå i kö denna gången, tänker vänta tills jag behöver något faktiskt. känner mig så fattig just nu=/

pusshej.

Kommentarer
Postat av: Sofie

DET VAR HEMSK! att sitta där ensam och ingen i ES05, bara heeelvete! :p

2007-09-28 @ 11:45:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback