Middag,

Äntligen helg igen som jag brukar säga. har hänt både tråkiga o bra saker denna veckan. Menmen, jag gissar på att så är livet. Hur som helst det e lördag idag o idag körde jag ner till Center Syd för att införskaffa underställ som jag kan springa i, sen kom man hem strök lite sen sovit typ;p Nu sitter jag här har precis gjort ansiktsmask så ska strax börja göra vid mig för ikväll blir de middag i Helsingborg med några av mina vänner sen blir de nog en trevlig utgång också! Känns som de kommer bli en bra kväll, hoppas ni har det lika bra som jag :)

Puss på er!

Lördag

Okej, ente helt mög på denna veckan för idag e det lördag vilket innebär att jag ska spendara min eftermiddag/kväll/natt med mina jobbarkompisar på bio & sen 3 rätters middag. Vi ska gå o se den nya Bond filmen, Quantom of solace sen blir det middag på Tages (; Härligt! Måste också berätta att snön kom igår för typ ja första gången nu. Ligger sjukt mycke snö så ska väl snart ut och vandra i det fina vädret (:


Det kvittar vad man gör

.. det blir fanimej alltid fel endån.

MÖG på denna veckan!

HELG FÖRFAN !

Äntligen e de helg! Fyfan vad gött! Idag så har tiden gått väldigt fort, har haft så mycke orderbyte så man ble nästan lite vimsig. Menmen, nu sitter jag här fortfarande lite trött över min tupplur jag råkade ta innan. Så nu sitter jag här med lite go dricka brevid mig och ska snart hoppa i duschen & göra mig redo för en go utgång på Big Bowl. Jag behöver ju knappt säga vem som kommer sist för de kan ju alla räkna ut med lilltån att jag kommer haha, och ente fan går de bättre när man druckit =/ Smällar man får ta .. men jag ska nog överleva ;) Hur som helst, ut & lev livet för det ska vi!


Fundering

Jag har funderat på att snart blogga om mina drömmar, för i dem är det banne mig fantasi eller ja, oftast lite sinnessjuka och vissa skrämmer faktiskt mig, inte som en mardröm då men sen när man vaknar o inser vad man har drömt om så blir man fan rädd. De känns som där är mer fantasi i dom än i mig nuföritden ..

Vad sägs ska man börja blotta sina sjuk drömmar?


Alla kan göra något

Idag så nu när jag skulle sluta så kom en jobbarkompis till mig o började prata om sin organisation eller ja "foundation" inte sån foundation tjejer utan en organistation eller vad jag ska kalla de, hur som helst så lämna hon en lapp om att man kunde skänka 100kr så ger man ett barn i Filippinerna en/flera julklappar. Man kan väl inte göra mycke annat än att skänka ellerhur?
Det började med att hon starta det här då & sen (jag vet ente efter hur lång tid) ringde hennes sponsor och sa att han skänkte ½miljon svenska kronor till hennes organisation för att bygga ett barnhem i Filippinerna, ni kan ju med era egna små fingrar räkna ut att det är runt 7miljoner filippinska pengar.. Detta är ju som en dröm som blivit sann. Och nu i vinter eller ja sommar är det ju där, så ska dom börja bygga det! Jag kan inte riktigt fatta att man som en helt vanlig människa bara kan starta ens sån grej och sen få byggt ett barnhem till fattiga/hemlösa barn! Jag är totalt impad samtidigt som jag känner mig som en snål jävel. Kanske det är dags och sluta klaga?


To be alone with you

Humör: Trött, nedstämd.
Gjort: Jobbat.
Planer: Ska ut och marschera lite.
Ser på: Inget, men tv är igång & det är Extreme home makeover bakom mig.

Lyssnar på: Tvens surrande reklam ..
Läser: Inget, dock läst lite bloggar precis.
Dricker: Inget men ska senare.

Äter: Inget, har käkat middag precis :) 
Bästa: Att det är en dag mindre kvar till helgen ..
Sämsta: Att det bara är tisdag & att vädret suger.
Väder: Jag tror ni förstår hur vädret är .. mörket & dystert.
Kläder: Mörka jeans, svart långarmad t-shirt & beige-rutig väst.
Vill ha: Helg, mys & semester.