VI GRATULERAR!

NINA, SOM FYLLER 19ÅR IDAG! GRATTIS!

image198


Onödigt till tusen

Sista provet idag någonsin i min gymnasietid & det jag hade pluggat på, hinduismen, kom inte ens med på provet! Nej, han hade glömt & kopiera det pappret, GREAT! Iaf kom alla andra religioner, menmen gick väl inge vidare haha, man har ju glömt minst 60% av allt ju! Menmen, sen blev det redigering för min & Sossos del, nästan finito! Fredrik ska bara lägga in vår musik & ljud så ska vi få se allas på tisdag! Längtar! Med orden på längtar så längtar jag tills imorgon då det är Ninas fördelsedag då det blir lite förfest & en utgång i kära Landskrona. Lördag bjuder först på jobb sedan studentfest med förfest hos mig med en hel del från klassen! Hoppas bara att mitt tjat har gett vika i deras inre så dom kommer, men hur som helst känns det som det blir en lyckad lördag! Söndag blir det kalas & ja, vad mer kan man begära av en helg egentligen? Oh, happy days! ;D

15 to 13 !
GIVE ME !

Det var bara något man sa ..

"Du är en av dem mest underbaraste människorna jag vet & jag vill fortsätta umgås med dig." osv.

Tydligen är detta något man bara slänger ur sig känns det som. Ingen grund alls utan det känns mer som en framtvingad replik ur en film som måste sägas för de känns bra för en själv och den andra personen inte ska känna sig helt värdelös.



Iaf trodde jag min dag skulle bli bättre än vad den varit hittintills, började med 2timmars redigering vilket var lite kul faktiskt, synd bara ente vi blev klara men på torsdag blir vi. Sen trodde man man kunde åka hem men nej, vi skulle stanna o hjälpa till på Cabarén så de va bara att stanna i skolan tills kl3. Iofs var den väldigt rolig, men känns piss när man e inställd på annat. Ska även plugga till religions slutprovet på torsdag, men lär väl ente orka så får se. Sen måste jag skriva ett samband om jag ska få mvg i ARL, så de får jag väl också göra. Menmen får väl se vad jag orkar med. Haaaaaaaaaaaaaj.

Balen, vad ska man säga?

Det hela började med att jag blev klar i sista minuten och jag & mamma körde till stan för o hämta upp Johan som var min dejt för kvällen. Sen begav vi oss till Sape där vi skulle ha lite papparazzi & förfest! :) Champange fick vi och någon cider hann även slinka ner. Bilen, CADILLACEN kom halv 6 då vi alla satte oss för att åka ut till Örenäs. Sjukt vilken känsla, att förra året vi var där kolla vi på dom som skulle gå på balen men nu var det en själv, jävligt konstigt känsla! Men kvällen var helt underbart rolig! Det blev fin förrätt med räkröra på macka typ & vitt vin + massa sånger. Huvudrätten var nog någon oxfilé tror jag med sånt grejssmör i & stekt potatis. Efterrätten var annanasglass med varma björnbär ;D Fantastisk middag! Tal gick i ett liksom sången o vips va alla stup fulla och det skrattades hit o dit o man letade efter folk hela tiden ;D Väldigt kul må jag säga, RIKTIGT JÄVLA KUL! Dock slutade kvällen ganska tidigt för mig då v åkte hem vid 1, jag skulle upp o jobba dan efter men så jävla trött som jag var gjorde det faktiskt inget att jag ente drog vidare! Tack allihopa som kom och gjorde denna kvällen till ett minne för livet, TACK!

image190
image192
image191
image193
image194
image195
image196
image197

Kommer fler bilder senare ! ;)

Bal 23/5 - 2008

Ja, som sagt är det bal idag för alla inom LKS-förbund. Ska bli väldans roligt och just nu sitter jag här med mitt hår uppsatt så fint att jag inte vet var jag ska bli av! ;D mMen om någon timme ska jag ta och bli färdig ordentligt (: Sedan bär det av mot Sape som ska ha lite förfest & papparazzi senare bär det ut till Örenäs slott i Glumslöv i en svart Cadillac Eldorado, kommer ej ihåg årgången men ja, najs ser den ut till o vara! Hoppas allt blir så bra som man har förväntat sig typ i alla dessa år! Återkommer med smakprov från kvällen under helgen! Ha en underbar fredag för det ska jag ! ;D


Puss på er!
image188image189

black is black, i want my baby back

Som alltid efter onsdag kommer torsdag då jag blev klar med vår "grafiska mapp", sen fortsatte jag med mitt slavjobb om att göra en MASSA klöver! :) Väldigt kul faktiskt. Hum, fick tillbaka våra religionsporv efter sisådär ca 1månad.. Låg på mvg ungefär så det var inte helt åt helvete som jag trodde, hoppas bara det syns i mitt betyg sen också så skulle jag vara helnöjd! Iaf, mer information strömmade ut i våra händer idag angående studenten och man kan inte annat än längta! Nästa vecka är det även balen sjukt! Men fy vad man längtar! ;D Nu är det inte många dagar kvar i skolan som är att "jobba" på.
- Slutprov i danska imorron & nästa fredag.
- Intervju till nästa fredag.
- Läst ut en bok tills på tisdag.
- Slutprov i religion den 29 seeeeeeen är vi fria!
Dock även filmning & redigering kvar! Men vi ska nog överleva!

Datumar att lägga på mitt minne;
23Maj - Balen
30Maj - Grillning/klassfest? & Nina blir hela 19år !
31Maj - Sista studenfesten utanför studentveckan
2Juni - Jag 19 förbaskade år!
5Juni - Sandies student !!!!
9Juni - Lärarmiddag & Tages
10Juni - Brännboll & Tages
11Juni - Grillning i Lill-Olas
12Juni - VILA & pynta flaket?
13Juni - VI TAR STUDENTEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEN! FYFAN VAD VI E BRA! ;D



.. & så var allt borta?

"Det där är inte slowmotion!"

Måndag igen och idag har jag & Sosso filmat cirka halva vår film. Haha, har vatt rätt roligt, ser ju helt gysiga ut på alla klipp! "Det där är inte slowmotion" kläckte hon ur sig när vi skulle springa emot kameran, jag höll för ögonen & hon för öronen. Trodde hon då att jag skulle se om jag sprang i slowmotion? Haha! Goda skratt fick vi till iaf & fler lär det väl bli! Efter den långa filmingen begav jag mig till Friskis för att träna, och fy farao va de va svettigt! Vi var uppe i 24grader när vi sluta! Usch ja, kom hem och nu sitter jag här och halvtittar lite på Csi. Trevlig kväll!




Om man känner en underbar person,
och även tilldelat den personen sin åsikt,
borde man inte då vilja umgås med den personen eller är jag ute och cyklar?


What else is there to say

Igår var en kanondag. Började med bild som vanligt där jag kom igång lite med en bild. Senare satt vi o spela 5irad & jag vann 3ggr irad! men sen vände turen. Vi firade även Louise som fyllde 20år med mjukpepparkaka & skönsång:) Mys! Sen gick vi till matan då vi tänkte att vi alla skulle sitta tillsammans, de blev långbord där en kille satt haha. Så vi tjejer omringa han så satt vi alla & skratta, naw så söt;D Haha, senare hade vi religion då vi bara pratade o studentdagen! GIVE ME! Wünderbart. Slutade mycket tidigare & då såklart stötte man på den där killen vi omringa o han visste ente vilket håll han skulle gå haha, så klart kunde man inte hålla sig då iheller!
Menmen fick stå och vänta på mamma med Gisse lite, alltid lika trevligt! Åkte till Hbg med mamma för att prova min balklänning som nu är helt finito & befinner sig hemma igen:) Ganska roligt faktiskt att jag & en tjej till la överst på hennes lista. Yeahy! Iaf, vi åkte till stan sen för & handla sen him och gjorde kycklingsallad & vitlöksbröd;D MUMMA! Senare bestämde jag mig för att gå till stan, underbart!
Idag är det fredag vilket innebär att jag skulle haft min sista genomgång inför danska provet nästa fredag men neeeej, hon kunde inte komma så här sitter man med ingen aning om vad man ska plugga på! Dock skulle hon skicka ut de men endån, känns piss! Menmen det positiva idag är att det är fint väder & att jag ska klippa mig! Woho! Sen e jag sugen på att gå in till stan, även grilla & på utgång, får dock se vad de blir av min fredag!

It's friday i'm in love!



i'm broad, i'm broad, i'm broader than broadway

Tisdag idag och jag har haft mitt förbaskade nationella i svenska b, muntligt. Usch, gick rätt dåligt men man kan ju hoppas på bättre kritik från min lärare. Har lyckats gå ut & gå ikväll vilket var riktigt skönt, har även hört av syster som fick klabb med sitt plan till Borneo (stavas?). Iaf, hon var fast och får helt enkelt stanna i Manilla ett tag till. Menmen, onsdag imorron, veckan går fort! Fått reda på lite om studentveckan vilket lockar en som fan, dock mindre trist när man fick höra att bara 15pers hade anmält sig till balen? ;O Fast nu ble datumet flyttat, tror nog de var liiiiiiiiite fler som skulle gå! Så skärp er förtusan & betala i tid! Peace.



Ta inget för givet !

oh baby please, please, please

2 maj idag vilket betyder Evans 19-årsdag, Grattis!
Valborg har ju varit och vi spenderade kvällen med att vara på Slagt. Summeringen är väl; fruktansvärt mycket folk, champange flaska på vristen, brandlarm, väntande och roooooligt! Kom hem vid halv 8 då jag käkade lite sen la jag mig för och sova. Klockan halv 1 kom mamma och väckte mig om jag skulle med ut till fof för och äta middag, självklart, god mat tackar man inte nej till! Ut där och åt en massa sen kom man hem, sov någon timme, vakna, sov någon timme, vakna och höll på sådär tills hon var 2 på natten då jag bestämde mig för att verkligen gå o lägga mig!
Idag skulle vi beget oss till min balklänning men så blev det inte för hon har inte öppet! Irriterande, så här sitter man i väntan på att min dator ska bli fixad och att min toalett ska städa sig själv utan min hjälp! Tror inte de kommer gå någon vidare så får väl gå på skiten snart eftersom alla sover fortfarande, sen blir de väl någon form av motionering idag!

3veckor kvar,
1månad kvar,
1månad & 11dagar,
osv.osv ...