om 24timmar ..

.. så sitter vi antingen på en resturang eller hemma på hotellet och börjar förfesta. Vi har nu äntligen kommit till vår semester & vår present framför allt, min och Sandra's Ayia Napa resa! Så nu sitter man här näst intill färdig packad och bara inväntar tiden då vi ska befinna oss på Sturup ca kl 5 inatt/imorgon för att flyga. Förr när man var liten så gick man som på tå hela dagen innan man skulle åka och kunde inte mer än tycka att det var mysigt samtdigt som det var jobbigt, att gå upp såhär tidigt som vi ska nu. Så satte man sig på ett litet halvt kyligt plan med morgonen på väg upp utanför fönstret o så hade man den där pirrande känslan i magen av; att snart är vi där! Just nu, känner jag inte den där härliga känslan, ledsamt nog, men den ska nog komma hoppas jag, att flyga e ju trots allt mysigt tycker jag (: Menmen, ska väl avsluta mitt tjat om vår resa, så vi ses när vi kommer hem, förmodligen bruna & trötta som fan också! ;D


Förutom resan så har denna helgen varit ganska så galen! Det började med fredagen då jag slutade jobba & jag fick så fina presenter så jag vet ente var jag ska bli av. Trivdes bra med dom där kära Killbergsarna! Iaf, så lärde jag mig i torsdes att tycka om sojaglass, ja ni läste rätt, SOJAGLASS! Tro de eller ej men de e så fruktansvärt gott! Hem kom jag iaf och sen var det tid att bege sig till stan och hem till Sosso där vi skulle ha "kräftskiva" vilket mer likna räk & kyckling skiva haha. Anyways, så splittrades vi sedan då en del av oss drog ner mot staden och dom andra till Malmö. Och ja de slutade med att jag har minnesförlust efter vår lilla förfest hemma hos Lina haha. Lördagen sen begav vi oss till Väla, inhandla lite smågrejor o sen på kvällen begav jag mig på inflyttning/20års fest som innehöll 90% som var 90% asfulla & där kom jag 100% nykter .. Kändes ju lagom haha. Menmen den hade väl sina stunder kan man säga. Och idag e de söndag och jag har bara packat o städat i princip. Så nu ska jag vara redo inför Ayia 08 ..

kisses,

ibland

.. önskar jag att jag vore starkare.


i just wanna tell you so you know,
here i go screaming my lungs out trying to get to you,
you are my only one,
i let go, there is just no one how gets me like you do,
you are my only, my only one.


klappat och klart

Igår så skrev jag på papprena för mitt nya jobb, vad konstigt. Menmen, igår lyckades jag även vinna en auktion på tradera, nämligen en klänning så jag hoppas den dyker upp här inom de närmsta(:
Idag har vatt grymt jobig, dels för de känns som jag sovit hela dagen igenom, inte riktigt vaknat eller vatt på humör=/ Vet inte varför. Dock blir de inte bättre när man tjaffsar med pappa sen också menmen. I vårt fall hade jag önskat han hade samma åsikt som mig eller att han inser att jag har rätt GANSKA snart. Inte mycke o göra åt. Förresten fyller någon 20 idag & 21år, Grattis Christian & Maria (:
Imorron e de fredag, harligt! Har endå inte bestämt mig vad jag ska göra, ner om Malmö med syrran kanske? Får se vad man känner för. Och imorron flyger Gisse & Nina till Ayia Napa, helt sjukt att dem redan ska ner, och om en vecka cirka ska vi också dit, Sandra & jag. LÄNGTAR! .. Men nu ska jag pysa.
Puss!

För fjärde gången ..

ser jag Sex and the city filmen igen, och den är lika bra som alltid. Kan inte hjälpa att älska denna film. Den är både underbar och fruktansvärd, och i denna underbara film som ligger i topp 10, finns det en låt som spelas när Carrie bestämmer sig för att åka hem till Miranda på Nyårsafton, den låten går inte ur huvudet på mig och jag har funnit att den ska heta; Cathrine Zeta Jones - For all time. Enligt texten på letssingit.com så står hennes namn som artist på denna låt men dock tveksam, men iaf så är texten rätt och jag har suttit här och försökt få ner denna förbannade låt men utan framgång. Så jag hoppas någon kan hjälpa mig, vilket jag vore evigt tacksam för?:)

Iaf under en lång tid här, kommer ente ens ihåg datumet jag skrev sist, så har mycket och väldigt lite hänt. Jag jobbar fortfarande på mitt sommarjobb men fick dock ett riktigt jobb den 11juli vilket gjorde mig dödslycklig! Jag stod på jobbet med telefonen i handen och hoppade av glädje. Hur ofta gör man det? Iaf, nu återstår bara 2veckor kvar här på detta jobb sen blir det en resa till Ayia Napa med Sandra och direkt efter det ska jag börja jobba .. Otroligt men sant. Jag har iaf trivts väldigt bra på detta jobbet jag har nu, dom är så snälla och humor har dom! Dock har 2veckor varit fruktansvärt sega då det inte har varit något folk i butiken pga av semestrar osv, men vem klagar över att få sitta o spela spel på sitt jobb eller sitta o surfa på nätet? Jag klagade men ska väl egentligen inse att de va rena lyxen. Hur som helst har det varit 2 fina och riktigt varma veckor och nu känns det som om hösten e här på riktigt. Igår när jag och Gisse gick hem ifrån Nina så hade jag till och med jacka och jympaskor? Vad är detta? Var är MIN sommar? Jag har nog aldrig varit såhär blek som jag är nu vilket är fruktansvärt, men å andra sidan så ska jag ju snart till solen:)
Idag lurade jag med Nina till Svedala quality outlet, där till min förvånan jag inte hittade ett skapandes plagg för min kropp! Jag var så besviken att jag ville åka till Burlöv center men vi kom inte dit pga av skyltar, sen bestämde vi oss för Nova Lund, men kom inte dit pga skyltar, sen bestämde vi oss för Borgeby Kids & friends men där var det faktiskt stängt. (Detta pga av skyltarna är för att dom är dåligt specificierade, och INTE för att vi inte hittar dit) Tomhänta som vi blev åkte vi hem och jag har själv tillbringat min tid idag med film, först Lejonkungen vilkenjag såg första 33minuterna och de sista 10 .. Nu har jag som sagt plöjt igenom Sex and the city once more! Nu är klockan 21:45 och det innebär att om cirka 1h och en kvart ska jag försöka ligga i loppelådan min i hopp om att vara pigg imorgon bitti klockan 7..

Lev livet!