...

det var inte så mycket i början,
nu är det kanske för mycket.
det är inte mycket,
det är speciellt.
det är ingenting,
men det är så stort,
trots jag inte vill.
har personer jag inte vill efterlikna,
ta efter.
jag försöker,
men jag vet inte om jag lurar mig själv.

kommer jag försvinna i mängden?

jag är dålig på att blogga jag vet

tiden rinner iväg som aldrig förr tycker jag! har jobbat nu efter skolan sen i tisdes o julfriden kommer efter lördagens sista timmar. sen blir de & koppla av en stund (: idag var iaf väldigt rolig, dock försov jag mig imorse men sen när vi hade estetisk verksamhet tror jag nog inte det var en enda kotte som inte skrattade?:) it was fun;D i alla fall så måste de sista julklapparna handlas & jag vet inte riktigt vad det ska vara, någon som har något förslag? =/ DET ÄR KRIIIIIIIIIIIS !



lite om mig

Har du pojkvän/flickvän? jupp.
Är du kär? Yes I am(:
Hur tidigt stiger du upp? kvart över 6 som tidigast på vardagar.
Vem/vilka vet mest om dig? min familj & nära vänner.
Gillar du att slåss? nej, men de e kul & tetas lite:)
Vad ska du göra ikväll? göra klart en svenska uppgift & titta på Brothers & Sisters.
När var du senast full? hum, skulle gissa när vi var hos Johan.
Har du utländska föräldrar? Nej, dom e skånska båda två! :)
Var har du ont? i munnen:(
Är du bra på att måla? beror på vem & vad man jämnför med.
Vem kramade du senast? hum, Ayla på jobbet tror jag.
Vad längtar du till? helgen för tillfället, annars en utlandsresa=/ ?
Favoritalkohol? hum, cider & olika shotar.
Vad heter dina husdjur? ja, dom heter siller, spindlar & dammråttor?
Har du körkort? jadå, snart haft i 2månader (;
Favoritgodis? jag har typ slutat med det=/ så får väl säga popcorn & naturgodis?
Morgon- eller nattmänniska? beror på hur mycket jag har sovit dagen innan.
Sparare eller slösare? det är änna olika, varierar.
Har du några homosexuella vänner? nej, men känner folk som är bisexuella om det räknas?
Bio eller promenad? kvittar, båda är mysigt! men tror nog bio trots allt.
Är du kittlig? bara under fötterna.
Rädd för insekter? ja, faktiskt lite grann, iaf för humlor. trots jag själv var en när jag var 6år(:
Anser du att du är stark? haha, ah de vettikatten! ;p

there's something i can't explain

igår så spenderade jag min eftermidda med evan, de blev mycke snack o mycke tv(: gött! får göras om. hum, idag känner jag mig konstig, jobbigt=/ känns inte bra. ville handla julklappar nu näralla endå är i skolan men frågan är vem som hakar på när min egen mamma dissar mig?


mina drömmar ..

..har gått i kras känns det som, typ omöjligt o komma in på den utbildningen jag nu funnit väldigt intressant. KUL!
jag känner mig som en myra som bara vill ha lite mat men en männsika stampar ihjäl mig! :(

image168

thoughts,

när ska vi bli nöjda? vi är aldrig tillräckligt nöjda, det är alltid något mer vi vill ha, något vi saknar, vi vill gå ner i vikt, vi vill gå upp i vikt, vi vill ha någon, vi vill inte ha någon, vi har inte det ena eller det andra. känns som att vi alltför sällan stannar upp och kan verkligen uppskatta och vara nöjda med det vi har & inte har. sak vi verkligen bara fortsätta att bara vilja ha mer, mer & mer? man behöver ju inte allt. det har vi ju sett, "vi" överlevde ju stenåldern utan att shoppa varje vecka, vi klarade oss utan mycket pengar, vi klarade oss bra med det vi hade.
jag förstår inte varför man inte inser att det går inte att pressa allting ut till stupet. en dag faller allt och det kommer kosta mer än vad det gjorde att pressa oss ut till kanten. visst lite krav kan man väl ha men någon måtta måste det finnas, någon jävla form av mänsklighet.

sluta leta & titta er omkring.


iaf var det längesen jag skrev jag vet, mitt internet har lekt busigt med mig. jag har börjat med danska på indvalet, vilket verkar kul. sen så skulle det läsas på halvdistans pga att hon är lärare i malmö ockå & kan bara ha oss på fredagar. så fram till höstterminens slut så har jag inga lektioner what so ever på måndagar(: fast jag får ju gör allt hemma istället vilket kan vara mindre roligt.  hum, fredagen skulle jag köra till Lund för att hämta Gustav, vilket började bra men väl framme i Lund körde jag vilse, efter många svängar hit & dit kom jag till parkeringen av en ren slump! de var ju skönt! i vilket fall som helst hade jag lurat ut honom på en middag som han inte visste om(: blev god mat på Danny's Corner som sedan följdes av ett besök till videomix där vi hyrde, Vänner för livet. väldigt bra film! hum, lördagen började med jobb för min del, sen var det hem & börja göra vid sig sen bar det av till Helsingborg & Ga-Hallen med Gustav, Gisse & Nina för att se Lars Winnerbäck. det var mysigt men som Nina sa, det slår inte fjolårets på Sofiero den 26.7.06. menmen, sen blev de lite McDonalds sen hemfärd & ännu mera film. Söndagen tillbringade jag några timmar för mig själv medans han pös iväg till Halmstad med sin bror. Sen blev det nog film igen tror jag? minnet är kort som vanligt=/ sen igår var jag ju såklart ledig & kunde köra honom till stationen i Lund, dock var det ljust denna gången & jag hade någon med mig, vilket gjorde det MYCKET lättare att hitta. så nu hittar jag iaf till Lunds tågstation. man lär ju sig ngåot nytt varje dag(: fick även tränat lite, vilket var helnice.
idag så har jag varit i Lund för att gå på de olika universitetsdelarna som finns för att öka min lust & intresse för att hitta något som passar mig. men att "kolla-runt" slutade ganska snabbt, efter "stormötet" så gick vi iväg, vi palla inte kolla på något. visst, jag hade gärna gått i Lund, närma & bra, slipper lån, mysig stad m.m. men där e inget programs om intresserar mig så Lund är iaf uteslutet, alltid något. jag fick hanlat mig en tunika iaf & när vi åt så tappa jag såklart min plastbit jag har på min tand, SKITBRA. åh, fan vad jag hatar de möget.  men tur är så fick vi fixat en akut tid till mig imorgon så den blir snabbt reparerad;) sen bar det av till Nova Lund där jag & mamma skulle hitta bestick, tallrikar & glas. eller iaf titta. jag hittade bestick som jag vill ha så dom e "typ fixade" glas hittade jag 4olika jag kan tänka mig, tallrikar jaa, de hittade jag ju också men så DYRT som det var får jag nog samla på dom i hela mitt liv! så ja, det är ut igen & hitta någon ny servis som kan ersätta min älskade! nu sitter jag iaf har gjort en läxa av 4 bra va? jag ska fortsätta åtminstonde ska jag göra en till! senare ikväll blir det Brothers & sisters iaf, går ju inte att missa ;p


bilder lär nog läggas upp på min bilddagbok för det segar något fruktansvärt här!
; emelajlarsson.bilddagboken.se